GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
16 Ocak 2023 Pazartesi 21:42

CHP İzmir’de revizyon… Özdönmez’den ‘veda’ mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de yeni il yönetiminin MYK tarafından atanmasının ardından görevden alınan il yöneticileri de sosyal medya hesabı üzerinden veda paylaşımlarında bulundu. 2020 kongresinde göreve seçilen Kemal Özdönmez, sosyal medya hesabından kendisine destek verenlere teşekkür etti.

EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de Şenol Aslanoğlu’nun il başkanlığı görevine başlaması sonrası revizyona gidilen il yönetiminde 21 isimle yollar ayrıldı.

2020 yılında gerçekleştirilen il yönetimi kongresi ile delegelerin oyları sonrası göreve gelen ve önemli süreçler yürüten bir çok isim il yönetimi görevinden ayrılırken, yeni yönetimin belli olmasının ardından ise bir çok eski il başkan yardımcısı da sosyal medya hesabından veda paylaşımında bulundu.

ÖZDÖNMEZ: ÖRGÜTÜMÜZE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Koltuğu devreden isimler arasında olan CHP İzmir eski İl Yöneticisi Kemal Özdönmez, sosyal medya hesabı üzerinden  gerçekleştirdiği ‘veda’ paylaşımında bulunurken, “Mahalle seçimlerinden başlayan çalışmalarımız sonrasında gerçekleşen, ilçe ve il kongrelerimizle son bulan süreçte sizlerin çok değerli oylarıyla seçilerek geldiğim, 3 yıldır onurla ve gururla sürdürdüğüm İl Başkan Yardımcılığı görevimi büyük bir özveriyle  gece gündüz demeden yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte en iyi şekilde sürdürmeye çalıştık, bizden sonra yeni göreve gelen İl başkanımız ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Sağlıcakla kalın” ifadelerini kullandı.