GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
10 Şubat 2017 Cuma 10:33

CHP İzmir’de referandum trafiği!

12 Şubat’ta gerçekleşecek büyük zirve öncesinde, Başkan Güven ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’nun birinci bölgedeki ilçe turu tamamlandı. İl Yöneticisi Gümrükçü Bergama’ya giderken, Karşıyaka İlçe Başkanı Yıldırım da, ön seçimdeki aday adaylarını bir araya topladı.

EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü, (CHP) Nisan’da yapılması planlanan anayasa değişikliğinin tarihi referandumu için alan çalışmalarına hız kazandırdı. 

12 Şubat Pazar günü partinin eski yöneticileriyle bir araya gelecek olan İl Başkanı Asuman Ali Güven ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu birinci bölgede ilçe turları gerçekleştirdi. Bunun yanı sıra ikinci bölgede de çalışmalar devam ediyor. 

GÜMRÜKÇÜ’DEN BERGAMA ÇIKARMASI!
Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır’ın Bakırçay Havzası’na giderek çeşitli temaslarda bulunduğu Bergama’da bu kez il yöneticisi Utku Gümrükçü ‘Hayır’ kampanyası için çalışma yaptı.

Bergama İlçe Başkanı Ayşe Şimşek, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, ilçe örgütü tarafından organize edilen Referandum Çalışma Grubunun toplantısında parti yöneticileri genel merkez ve iş başkanlarının programları hakkında vatandaşa bilgilendirmede bulundu. İlçede izlenecek yol haritasına ilişkin fikir alışverişinde bulunan partililer ‘Hayır’lı bir iş için sahaya iniyoruz’ mottosuyla start verdi.

YILDIRIM BU KEZ ADAY ADAYLARINI TOPLADI!
Ayrıca Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım da genel seçim döneminde gerçekleştirilen ön seçimde ikinci bölgeden milletvekilliği için aday adayı olan isimlerle bir araya geldi.

Daha önce eski ilçe başkanları ve belediye başkanlarını davet ederek, referandum sürecinde birlik beraberlik mesajları veren Yıldırım, “Böyle bir kararlılık görmek başaracağımıza dair inancımızı arttırmıştır” dedi. Parti yöneticilerinin referandum süreci ve çalışma yöntemlerine ilişkin fikir alışverişinde bulunduğu toplantıda vatandaşa bilgilendirme yapıldı.