GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
9 Ekim 2018 Salı 14:15

CHP İzmir’de o ilçe başkanı resmen 'adayım' dedi!

Tire İlçe Başkanı Şenoyar, “Halkın talepleri doğrultusunda aday adaylığımızı ilan ettik. 10 Ekim Çarşamba Günü (Yarın) örgütle toplantı yapacağım, 11 Ekim Perşembe Günü de istifa edeceğim. Ben ilçemdeki birliktelikle atomu parçalarım” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ-  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, 2019 yılında gerçekleşecek yerel seçimler için aday adaylığını resmen ilan etti.

İlçe Başkanı Şenoyar, 10 Ekim Çarşamba Günü (Yarın) örgütle gerçekleştirilecek toplantının ardından 11 Ekim Perşembe Günü istifasını vereceğini açıkladı.

Egedesonsöz’e konuşan Şenoyar, “Halkın talepleri doğrultusunda aday adaylığımızı ilan ettik.  Bizden sonra göreve gelecek kişi için il başkanlığımızla gerekli görüşmeler yapılacak. Partide liyakate önem veren bir yapımız var” açıklamasını yaptı.

Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek özelinde konuşan Şenoyar, “Aday adaylığımız partili bir belediye başkanımız olması sebebiyle ilçemizde sıkıntı yaratmaz. Bu demokratik bir mücadeledir. Hocamızı seviyoruz. Biz hocamızdan daha iyi yaparız diyoruz” dedi.

İlçesindeki aşure etkinliğinde yaklaşık 2 bin 500 kişilik kalabalığa hitap eden Şenoyar, partililer, örgüt, STK ve muhtarların desteğini aldığını ifade etti. Şenoyar ayrıca, “Anketler yapıldı. Tire için böyle bir göreve talip olduk. Kendimi size teslim ediyorum. Biz bu birliktelikle atomu parçalarız. Bize atom dayanmaz” diye konuştu.