GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
27 Ocak 2020 Pazartesi 14:41

CHP İzmir’de kritik zirve!

İl başkanlığında Salı günü gerçekleşecek toplantıda Başkan Yücel, seçilen 30 ilçe başkanını ve Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’i ağırlayacak. Buluşmada önemli konuların masaya yatırılacağı aktarıldı.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl binasında 28 Ocak Salı Günü (Yarın) saat 18:00’de önemli bir toplantı gerçekleşecek. İl Başkanı Deniz Yücel ve ilçe başkanları bir araya gelecek. Zirveye İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de katılacak.

Buluşmada örgüt ve yerel yönetimler arasında olması gereken uyumun, belediye başkanlarından ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden beklentilerin, 8 Şubat’ta gerçekleşecek il kongresinin masaya yatırılması bekleniyor.

Partinin yereldeki üst düzey yöneticilerinin il seçiminde kavgalı bir görüntü vermekten kaçındıkları aktarıldı. Kulislerde Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer ve İl Başkanı Yücel’in farklı kutuplarda olduğu öne sürülmüştü. Gelinen süreçte ikilinin nasıl bir refleks göstereceği merak konusu oldu. Diğer yandan genel merkezin İzmir’deki kongreyi uzlaşı adayıyla atlatmak istediği biliniyor.