GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
2 Haziran 2022 Perşembe 21:46

CHP İzmir'de İl Yönetimi toplandı… Neler konuşuldu?

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yönetimi haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. İl Binası'nda gerçekleştirilen oturuma CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel başkanlık yaparken, toplantının gündeminde ise ilçe ziyaretleri ve genel merkez ziyareti vardı.
EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yönetimi haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. İl Başkanı Deniz Yücel'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantının gündeminde ise ilçe ziyaretleri ve Yücel'in Genel Merkez ziyareti yer aldı.

SAHA ÇALIŞMALARI TAM GAZ
Geçtiğimiz aylarda ilçe çıkarmaları ile özellikle CHP'de olmayan ilçelerde çalışmalarını sürdüren CHP örgütü, saha çalışmalarına miting arası sonrası yeniden başlama kararı aldı. İlçelere yapılan ziyaretleri sürdürmeyi düşünen CHP İzmir İl Yönetimi, yeni duraklarını ise Seferihisar ve Urla olarak belirledi. Özellikle Urla'da yaşanan kayyum sonrası ilçede 'biz buradayız' demeyi hedefleyen il yönetimi, köy köy ve mahalle mahalle gezecek. Esnaf ziyaretlerinin de yapılacağı ziyaretlerin geniş kapsamlı olması bekleniyor.

GENEL MERKEZ RAPORU
Toplantıda ayrıca geçtiğimiz günlerde 2 günlük Genel Merkez ziyaretlerini gerçekleştiren CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, il yönetimine bilgi verdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de bir araya gelen Yücel, Kılıçdaroğlu tarafından verilen talimatları il yönetimine aktardı.