GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
28 Ağustos 2023 Pazartesi 17:48

CHP İzmir'de il başkanlığına ilk aday!

CHP Konak eski ilçe başkanı Aytekin Tunus, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığına aday olduğunu duyurdu. Tunus yaptığı açıklamada, "Herhangi bir bahanenin ardına sığınmadan sadece 6 ay sonra yapılacak yerel seçimlere inanç ve coşkuyla hazırlanmak, yeni bir başarı hikayesi yazmak için adayım" dedi.

EGEDESONSÖZ- CHP İzmir’de ilçe kongre maratonu tamamlanırken gözler 16 Eylül Cumartesi Celal Atik Spor Salonu’nda yapılacak il kongresine çevrildi.

CHP Konak eski ilçe başkanı Aytekin Tunus Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığına aday olduğunu yaptığı yazılı açıklama ile duyurdu. 

Adaylığı ile ilgili yazılı açıklamada bulunan Tunus şunları belirtti: 

Cumhuriyet Halk Partisinin değerli üyeleri, yoldaşlarımız, kardeşlerimiz, sevgili İzmirliler;

Ülkemizin içinde bulunduğu şartlar hepimizin malumu 14-28 Mayıs seçimlerinde yaşadığımız hayal kırıklığı hepimizin hafızasında ve yeni bir heyecan, yeni bir umut, yeni bir coşku hepimizin isteği. İşte bu nedenle Cumhuriyet Halk Partisi’mizin 16  Eylül 2023 tarihli İzmir İl kongremizde, az önce söylediğim heyecanı, coşkuyu, umudu yeşertmek adına il başkan adayı olmak için yola çıkma kararı almış bulunmaktayım.

Amacımız il başkanlığımızın liderliğinde ilçelerimize, mahallelerimize dokunup heyecanı yeniden yeşertmek. Kendisini ötelenmiş, incinmiş hisseden, üzgün, kırgın insanımızı yeniden kazanmak.

Herhangi bir bahanenin ardına sığınmadan sadece 6 ay sonra yapılacak yerel seçimlere inanç ve coşkuyla hazırlanmak, yeni bir başarı hikayesi yazmak için adayım.

Yol haritamızı ve projelerimizi önümüzdeki günlerde düzenleyeceğimiz basın toplantısıyla sizlere duyuracağız.