GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
17 Mart 2023 Cuma 12:31

CHP İzmir’de eski ilçe başkanlarıyla zirve… Neler konuşuldu?

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, partisinde geçmiş dönemde görev almış ilçe başkanları ile bir araya geldi. Seçim ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir ziyareti gündemi ile gerçekleştirilen toplantıda kritik konular da gündeme yatırıldı.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Örgütte geçmişte görev almış isimler üzerinde yoğunlaşan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, geçtiğimiz günlerde ilk olarak partisinde görev almış il başkanları ile sonrasında da geçmiş dönem il başkan yardımcıları ile bir araya gelmişti.

Buluşmalarda ‘destek’ ve ‘tecrübelerinizi aktarın’ çağrısında bulunan Aslanoğlu, bu kez ise geçmişte ilçe başkanlığı yapmış isimler ile bir araya geldi. Saat 10:00’da Bayraklı’da yer alan Havuz Düğün Salonu’nda düzenlenen toplantıda bir araya gelen siyasilerin gündeminde ise ‘seçim’ ve ‘Kılıçdaroğlu ziyareti’ yer aldı.

Geçmiş dönemde yer alan isimlere geçmişte verdikleri emekten dolayı teşekkür eden Aslanoğlu, seçim sürecinin öneminin vurguladı. Aslanoğlu, geçmiş ilçe başkanlarından çalışmalara destek olunması talebinde bulundu. Parti tarafından düzenlenen saha çalışmalarına katılmaları gerektiğinin vurgulandığı toplantıda özellikle oy oranlarının az olduğu mahallelerde yoğunlaşılması gerektiğinin de altı çizildiği aktarıldı.

Toplantıda ayrıca ilçe ilçe yapılabileceklerin de geçmiş dönem ilçe başkanlarına anlatıldığı ve faaliyetler konusunda neler yapılabileceklerin istişare edildiği de belirtildi.

“CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ İLK KEZ İZMİR'E GELİYOR”
Pazar günü İzmir İktisat Kongresi kapsamında kente gelmesi beklenen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu programı hakkında da konuşan Aslanoğlu’nun ‘Cumhurbaşkanı adayımız, adaylığı sonraki ilk kez kente geliyor, yakışır bir karşılama yapmamız gerekiyor. Tüm örgütümüzü buna hazırlamalıyız’ dediği belirtildi.