GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
27 Ocak 2017 Cuma 10:23

CHP İzmir'de 'düşük profil tartışması' hortladı!

İl eski yöneticisi Karaoğlu, sosyal medya hesabından mevcut yönetimi hedef aldı. İl yönetiminin referandum çalışmalarını yetersiz gördüğünü ifade eden Karaoğlu düşük geçmiş dönemde gündeme gelen ‘düşük profil’ yakıştırmasını yineledi.

EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl eski Yöneticisi Orhan Karaoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada mevcut İl Başkanı Asuman Ali Güven ve yönetim kurulu üyelerini hedef aldı.

Türkiye Nisan ayında gerçekleşecek referanduma kilitlenirken, partiler de sahaya bir bir iniyor.

Karaoğlu, anayasa değişiklik teklifine hem meclisteki milletvekilleriyle hem de toplumdaki tabanıyla katı bir karşı duruş sergileyen CHP’nin il yönetiminin çalışmalarını yetersiz gördüğünü ima etti.



Karaoğlu Facebook sayfasından, “Umarım il yönetimimiz bu düşük profil anlayışından bir an önce kurtulup arkasındaki hayır diyecek vatan evlatlarını iyi organize edebilir. Yoksa wah halimize” dedi.

İl Başkanı Asuman Ali Güven’in 10 Ağustos’ta Alaattin Yüksel’in istifası sonrasında göreve gelmesiyle aynı yakıştırmayı Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da dile getirmişti.  Karabağ o dönem parti yöneticileri tarafından sert bir şekilde eleştirilmişti.