GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
28 Ekim 2021 Perşembe 18:17

CHP İzmir'de bir ilçe daha görevden alındı!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir'de Torbalı İlçe Başkanı Erol Günaydın da görevden alınan ilçe başkanları arasına katıldı. CHP İzmir İl Yönetimi toplantısında alınan karar sonrası, Günaydın ve ilçe yönetiminin görevlerine son verildi.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Son dönemlerde ilçe başkanlarının görevden alınması ile sıkça gündeme gelen Cumhuriyet Halk Partisi İzmir'de bir ilçe başkanı daha görevden alındı.

Geçmişte Menemen, Tire gibi ilçelerde ilçe başkanlıklarını görevden alan İzmir İl Yönetimi, bu kez de Torbalı İlçe Başkanı Erol Günaydın'ın görevine son verildi.

Torbalı Belediyesi'nin merhum belediye başkanı İsmail Uygur'un vefat etmesinin ardından yaşanan istifa ve fire krizlerini iyi yönetemediği yönünde eleştirilerin odağına getirilen Günaydın, İl Yönetiminin olağan toplantısında yeniden gündeme getirildi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in başkanlığında toplanan il yönetimi, Günaydın'ın görevine son verme kararı aldı. Alınan karar sonrası CHP Torbalı İlçe Başkanlığı'na geçici yönetim atanması beklenirken, atama sonrası ise 30 gün süre içinde tüzük gereği ilçe kongresini gerçekleştirilmesi bekleniyor.