GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
23 Şubat 2017 Perşembe 11:07

CHP İzmir’de bilişim zirvesi

CHP İl Örgütü start verdiği referandum programını bilişim toplantısıyla destekleme kararı aldı. İlçe örgütleri bazında eksiksiz katılım beklenen programda seçime yönelik genel bir bilgilendirme yapılacak.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ - Yeni anayasa değişikliğinin 16 Nisan’da gerçekleşecek tarihi referandum için çalışmaların startını veren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü bilişim ve teknoloji toplantısı düzenledi.

İl Sekreteri Birgül Değirmenci ve Bilişimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Salih Özçiftçi imzasıyla ilçe başkanlarına gönderilen yazıda programa örgütlerden tam ve eksiksiz bir katılım istendi.

24 Şubat Cuma Günü Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde saat 12:00 ve 15:00 arasında gerçekleşecek çalışmaya Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir eski Milletvekili Erdal Aksünger katılacak.

PM, MYK ve YDK üyelerinin de yer alacağı programda intranetin son durumu, son gelişmeler, seçim sistemi, mobil uygulamalar, yeni seçim listeleri hakkında genel bir bilgilendirme yapılacağı öğrenildi.