GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
7 Şubat 2022 Pazartesi 11:07

CHP İzmir'de 'başkanlar' zirvesi… Gündemde neler var?

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP'li 30 ilçe başkanı yarın saat 8.30'da Levent Marina'da bir araya gelecek.

EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, partisinin ilçe başkanları ile bir araya geliyor.

Levent  Marina'da düzenlenecek sabah kahvaltıda bir araya gelecek siyasiler İzmir'deki son çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunacak. İlçe başkanlarının sahadan aldığı eksiklikleri Soyer'e aktarması beklenen toplantıda yapılması planlanan saha çalışmaları ve belediyelerin yapması gerekenler de masaya yatırılması bekleniyor.

14 Şubat tarihinde gerçekleştirileceği duyurulan Buca-Üçyol Metro hattının temel atma törenine gelmesi beklenen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun programının da netleştirilmesi beklenen toplantıda, geniş katılım olması ve metro haricinde CHP'nin yeni İzmir İl Binası'nın açılış töreninin yapılmasının da masaya yatırılması bekleniyor.