GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
16 Ocak 2018 Salı 16:05

CHP İzmir’de anlamlı fotoğraf: Hiç küslük olmadı!

İl kongresinde yarışan Yücel ve Gümrükçü 7 Ocak sonrasında ilk defa bir araya geldi. İkili kulislere düşen küslük dedikodularını da noktaladı. Gümrükçü, “Kongrede yarıştık, geride kaldı. Küslük hiçbir zaman olmadı” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü’nde kongrenin geride kalmasıyla birlik, beraberlik mesajları ve görüntüleri kamuoyuna yansıdı.

Örgüt 7 Ocak’ta Deniz Yücel ve Utku Gümrükçü’nün arasında tercih yaptı. Yarışı 355 oy alan Yücel kazanırken Gümrükçü 234’te kaldı.

Kongre sonrasında İl Başkanı Yücel ve Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü ilk kez bir araya geldi. Gümrükçü il binasında Yücel’e tebrik ziyaretinde bulundu.

İyi iki dost olan Yücel ve Gümrükçü’nün arasının açıldığı kulislere yansımıştı. Yücel adaylık sürecinde sadece Çiğli ve Bayraklı örgütlerinden randevu alamadığını ifade etmişti. Fakat ikili verdiği fotoğrafta söylentilere cevap verdi. Gümrükçü de ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada kulislere son noktayı koydu. Gümrükçü, “Kongrede yarıştık, geride kaldı. Küslük hiçbir zaman olmadı” dedi.