GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
31 Mart 2024 Pazar 21:12

CHP İzmir adayı Tugay'dan AK Parti'ye gönderme: Kurdukları balkonda çay içsinler!

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay açıklamalarda bulundu. AK Parti İzmir İl Binası'nda balkon konuşması için yapılan hazırlık için konuşan Tugay, "AK Parti il binasında balkon konuşması hazırlığı vardı. İzmir’in balkonları güzeldir, balkonlarda çay içeriz, kendileri de çay içmeli" dedi.

Oktay GÜÇTEKİN/EGEDESONSÖZ- CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay açıklamalarda bulundu.

Tugay’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

“Yüzde 50 oy ile büyükşehiri kazandığımız 14 puan fark ile galibiyeti kazandığımız kesin gibi… Bundan dolayı mutluyuz. Bu dönem boyunca örgütümüzle İzmir’in hakkını korumak, haklılığımızı anlatmak için çok çalıştık.

CHP son kurultaydan sonra sahip olduğu yeni ruh ve mücadele azmi ile bu seçimde Türkiye’nin kaderini değiştrecek vbşarı elde etti. Bu bizim İzmir’de kazandığımız zaferin mutluluğunu hisssetmenin ötesindede tüm ülkede mutluluk yaşatıyor. Yeni bir dönemin başlangıcı. İlçelerde sayımlar sürüyor. Bazı ilçelerde çok yakın sonuçlar var. En olumsuz halde bile geçen döneme göre daha fazla ilçe bizim olacak. Haritalarda görülüyor ki Ege’nin tamamı CHP’ye geçiyor. Türkiye’de çok fazla il CHP tarafından yönetilecek. Bundan sonrası bize daha fazla sorumluluk düşüyor.

İzmir’de ve tüm illerde fark yaratacağımız hizmetleri halkımıza göstereceğiz. Güvenlerini arttıracağız. Gelecek bir genel seçimde ikidarı kazanacağımıza inanıyoruz.

Genel başkanımız Özgür Özel ile görüştüm. Kendisi aradı. Gerçekten heyecanlıydı. Onun heyecanı bizim de heyecanımız.

AK Parti il binasında balkon konuşması hazırlığı vardı. İzmir’in balkonları güzeldir, balkonlarda çay içeriz, kendileri de çay içmeli.