GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
26 Nisan 2023 Çarşamba 20:02

CHP İzmir adayı İpekli: Kimse size KHK’lar ile koyun eti yiyeceksiniz demeyecek!

CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Sefer İpekli, seçim çalışmaları kapsamında Karabağlar’da Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin ‘koyun eti’ açıklamalarına tepki göstererek, “Artık kimse bize KHK’lar ile burada ‘mutfağında bu eti yiyeceksiniz, alacaksınız koyun eti yiyeceksiniz’ demeyecek” dedi.

EGEDESONSÖZ – CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Sefer İpekli 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler için çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında CHP’nin Karabağlar’da bulunan Limontepe’deki etkinliğinde konuşan İpekli, Cumhurbaşkanlığı tarafından yayınlanan KHK’lara ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin ‘koyun eti’ açıklamasına tepki gösterdi.

Sosyal medyada gündem olan İpekli'nin açıklamaları şöyle:
Artık kimse bize KHK’lar ile burada ‘mutfağında bu eti yiyeceksiniz, alacaksınız koyun eti yiyeceksiniz’ demeyecek. Yalnız bizim 25 gün zamanımız kaldı. Benim sizden ricam budur. Oturarak seçim kazanılmaz. 25 günde tüm örgütümüz herkes kapı kapı dolaşacak. Çalışmadan hiçbir şey kazanılmaz. 15 Mayıs’ta İzmir’in bütün dağlarında çiçek açılacak. Hepimiz birlikte iktidar olacağız.