GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
30 Mart 2018 Cuma 13:30

CHP-İYİ Parti ittifakında ilk hamle Bornova'dan!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in gündeme getirdiği İzmir’deki CHP-İYİ Parti ittifak çalışmaları sahaya yansıdı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, İlçe Başkanı Nevzat Kavalar ile birlikte İYİ Parti’yi ziyaret etti. Ziyarette, “Bornova bizim evimiz. Evimize birlikte sahip çıkalım” vurgusu

EGEDESONSÖZ- Yerel seçim çalışmalarının başladığı İzmir’de CHP ile İYİ Parti arasındaki sıcak temasın ilk saha yansıması Bornova’dan geldi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İzmir özelinde ittifaka sıcak bakan mesajları olmuştu. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ve CHP İlçe Başkanı Nevzat Kavalar İYİ Parti’yi ziyaret etti. İYİ Parti’nin Bornova İlçe Başkanı Galip Çukurlu ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan heyet ilçenin geleceği için birlikçe çalışılması konusunda fikir birliğine vardı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın 2014 yılından itibaren ilçedeki sloganı olan “Bornova Bizim Evimiz” söyleminin herkesi buluşturması gerektiği konusu değerlendirildi.

Belediye Başkanı Atila, “Biz göreve geldiğimizden bu yana ortak aklın ön planda olmasına özen gösterdik. Bornovamızın daha iyi noktalara gelmesi için çalışıyoruz. Yerel yönetimler olarak üzerimize düşen çok şeyler var. Elimizden geldiği kadar gayret gösteriyoruz. Siyasi partilerimize de önemli görevler düşüyor. Ne olursak, hangi fikirde olursak olalım çatımız Bornova olmalıdır” dedi.