GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
14 Ekim 2021 Perşembe 14:22

CHP görevden alınmıştı… Tire’de partililer kazan kaldırdı!

Yönetimiyle birlikte görevden alınan CHP Tire İlçe eski Başkanı Hakan Şenoyar, 8 köyün muhtarının ve çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantılar yapılıyor. Şenoyar’ın haksız yere görevden alındığını öne süren partililer Şenoyar’a destek verdiklerini açıkladı.

Muhittin AKBEL/EGEDESONSÖZ- Sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım yüzünden şimşekleri üzerine çeken, ağır eleştirilere hedef olan CHP Tire İlçe eski Başkanı  Hakan Şenoyar’ın, İl Başkanlığı tarafından görevden alınmasının yankıları devam ediyor. Yönetimiyle birlikte görevden alınan Şenoyar için bazı partililer destek buluşmaları düzenlemeye başladı.

İSTİFA TEHDİDİNDE BULUNDULAR
 Küçükkale ile birlikte toplam 8 köyün muhtarıyla vatandaşların katıldığı toplantılarda, “Hakan Şenoyar’ın yanındayız” mesajı verildiği gözlendi. Hakan Şenoyar’a destek veren üyelerin, üyelikten istifa edebilecekleri aktarıldı.

ROZETİMİ ÇIKARTAMAZLAR
Görevden alınma olayının arkasında başka şeyler olduğunu düşündüğünü belirten Hakan Şenoyar, “Ben gruplara girmedim, partim için çalıştım” dedi ve şu değerlendirmede bulundu:

“Siyasete girenlerin çoğu, para kazanmak için bunu yapar. Ben cebimden para harcadım. Hiçbir makam mevki beklentim yoktu. CHP Tire Örgütü’nde 2000 dolayında üyemiz var. Bunun 1700’ü benim dönemimde üye oldu. Bugün binlerce insan, görevden alınmamızın ardından, üyelikten istifa edebileceğini söylüyor. Hakkımda karar alanlar, beni yok edebilirler ama yakamdaki rozeti asla çıkartamazlar. Çünkü ben gerçek CHP’liyim. Gruplara muruplara girmedim, partim için çalıştım”