GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
10 Haziran 2021 Perşembe 00:14

CHP Genel Merkezi ile AK Partili Dağ arasında sosyal medya atışması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın sosyal medya üzerinden yaptığı CHP eleştirisine yanıt CHP Genel Merkezi'nden geldi.

EGEDESONSÖZ- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti Genel Merkezi tarafından paylaşılan 'Yatırım Düşmanı CHP!' başlıklı videoyu, "Herhangi bir proje yok, herhangi bir gelecek tasavvuru yok, vatandaşa hizmet götürme derdi yok, "AK Parti şunları yaptı, biz ise daha fazlasını yapacağız" demek yok... Her zaman tek dertleri yapılacaklara engel olmak. Başka hiçbir bildikleri yok" mesajıyla sosyal medya hesabından paylaştı.

AK Partili Dağ'ın bu paylaşımına yanıt CHP Genel Merkezi'nden geldi. CHP Genel Merkezi'ne ait sosyal medya hesabından AK Partili Dağ'a verilen yanıtta, "Halkımız sefalet içinde, AK Parti bihaber. Halk bu sefalete nasıl geldi, fiyatlar nasıl katlandı, Türk Lirası nasıl çakıldı sorularının tüm yanıtları bu videoda. 7 dakikada açıklamışlar. Hamza Dağ’a muhalefete verdiği tüm destekler için teşekkür ederiz" denilerek AK Parti'nin paylaştığı video re-tweet edildi.