GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
30 Mayıs 2016 Pazartesi 10:50

CHP Gaziemir’in gençlerinden ülkeye örnek proje

CHP Gaziemir Gençlik Kolları ‘İyilik Projesi’ adı altında örnek bir davranış sergiledi. Gençler talep üzerine yaşlı, engelli ve yardıma ihtiyacı olanların evlerine giderek eksikliklerin giderilmesi için yardımcı oluyor.

EGEDESONSÖZ - CHP Gaziemir İlçe Yönetimi’nde Kadın Kolları ve Gençlik Kolları proje üretmeye devam ediyor.

Kadınların sokak ve sandık örgütlenmesi kapsamında mahalle kahvaltılarına başlamasının ardından gençler de örnek bir davranışa imza attı.

CHP’li gençler ‘İyilik Projesi’ olarak adlandırdıkları çalışmayla kendilerine gelen talep üzerine Nazlı İnan adlı vatandaşın evine giderek boya ve temizlik işleri için destek oldu.

‘Mutlu bir toplumla, başka bir gelecek mümkün’ parolasıyla hizmet üreten gençlere ilçe yönetiminden ve belediye meclisinden bazı isimler de katkı koydu.

DİĞER EKSİKLİKLERİ DE GİDERECEĞİZ
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gaziemir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Kalfa, “Sandık ve çevre örgütlenmesi kapsamında yaptığımız bir çalışma. Bizden böyle bir talep oldu. İlerleyen günlerde evin diğer eksikliklerinin giderilmesi noktasında gayretlerimiz olacak. Bu proje için çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

YAŞLI, ENGELLİ HABER VERSİN GİDELİM
Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin ise,  “Bunlar bizim sokak örgütlenmesi çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalardır. Engellisinden, yaşlısına kim olursa bize haber verildiği taktirde gidip yardımımızı yapacağız” dedi.