GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
22 Mart 2018 Perşembe 13:05

CHP’den o satışa tepki: Yaptıkları Menderes’i batırmak!

Menderes’te 73 dönümlük tarlanın belediye tarafından satılığa çıkarılması sonrasında konuşan CHP İlçe Başkanı Pala, “Yaptıkları Menderes’i batırmak, sözün bittiği yerdeyiz” dedi. Pala ayrıca belediyede görevli müdürlere ilçe binasında talimatlar veren AK Parti İlçe Başkanı İmre’yi de hedef aldı.

Mehmet İŞLER / EGEDESONSÖZ- Menderes Belediyesi, Ataköy Mahallesi’nde bulunan 73 bin 985 metrekare büyüklüğündeki araziyi satılığa çıkardı.

Belediye tarla olarak görünen alan için, 3 milyon 699 bin 280 lira muhammen bedel, 150 bin lira ise geçici teminat bedeli belirledi.

Satış, Menderes Belediyesi’nin encümen salonunda 4 Nisan’da kapalı teklif usulü ile gerçekleşecek.

İZMİR'DE O BELEDİYE VİTRİNE ÇIKARDI: SATILIK ALTIN ARAZİ!

YAPTIKLARI MENDERES’İ BATIRMAK, SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ!
Gelişmeler üzerine konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Menderes İlçe Başkanı Ahmet Pala, “Yaptıkları şey Menderes’i batırmak. Belediye mallarını satıp borçlandırıyorlar. Söyleyecek sözü biz de artık bulamıyoruz. Sözün bittiği yerdeyiz. Ne söyleyelim?” dedi.

BOZUK BİR TÜRKÇE İLE BENİ CEHALETLE SUÇLADI!
Başkan Pala ayrıca rakip mevkidaşı AK Parti İlçe Başkanı Mehmet İmre’yi de hedef aldı. Pala, “Menderes AKP ilçe başkanı Menderes Belediyesinde çalışan müdürleri ilçe binasında toplayarak talimatlar ve emirler yağdırıyor. Ne sıfatla? Ne cüretle? Seçimlerde söz verdikleri tarafsız ve şeffaf yönetim anlayışı bu olsa gerek. Kendisi de itiraf etti. Beni bozuk bir Türkçe ile cehaletle suçladı” diye konuştu.