GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
9 Kasım 2022 Çarşamba 17:12

CHP'den 'kardeş ilçe' mesaisi: Örgütler başkanlarıyla sahada!

CHP İzmir Örgütü tarafından başlatılan 'kardeş ilçe uygulaması' kapsamında çalışmalar sürüyor. Programda bu hafta adres Kiraz ve Kınık'tı. Belediye başkanlarının da katıldığı mesaide CHP Buca Örgütü Kiraz’da çalışma yaparken, CHP Karşıyaka Örgütü de Kınık da sahaya indi. 

EGEDESONSÖZ- 'Kardeş ilçe uygulaması' kapsamında Belediye Başkanı Erhan Kılıç ve İlçe Başkanı Hacer Taş’ın da yer aldığı Buca Heyeti, Kiraz’da, Belediye Başkanı Cemil Tugay ve İlçe Başkanı Serdar Koç’un da yer aldığı Karşıyaka Heyeti ise Kınık’ta partinin ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. Heyetler daha sonra ilçelerda vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. 

İkinci Bölge Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sedrettin Coşkuner’in koordinatörlüğünde, 'kardeş ilçe uygulaması' ile belediye başkanları ve ilçe başkanlarının yanı sıra meclis üyeleri, ilçelerden sorumlu il yöneticileri, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları da eşleştirilen ilçelerde saha çalışması yaptı. 


Konuyla ilgili açıklamada bulunan Sedrettin Coşkuner, "CHP İl Başkanlığımız tarafından başlatılan kardeş ilçe uygulaması ile Kınık ilçemizde Karşıyaka İlçe Örgütümüz ve Belediye Başkanımızla güzel bir çalışma gerçekleştirdik. Aliağa İlçe Başkanım Özlem Şan, Bergama İlçe başkanım M.Ecevit Canbaz, Çiğli İlçe Başkanım Mert Özcan, Menemen İlçe Başkanım Ömer Güney ve Torbalı İlçe Başkanım Ömer Güney bize güç ve destek verdi. Kınık İlçe Başkanım İsmail Yılmaz ve Yönetimine, Karşıyaka Belediye Başkanım Cemil Tugay’a, Karşıyaka İlçe Başkanım Serdar Koç ve yönetim kuruluna, Meclis Üyelerimize, Karşıyaka ve Kınık Kadın Kolları ile Gençlik Kolları başkan ve yönetimlerine çok teşekkür ederim" ifaderini kullandı.