GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
12 Mayıs 2021 Çarşamba 17:29

CHP'den İzmir'den sürpriz toplantı

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Torbalı İlçe Başkanı Erol Günaydın'ın da katılımı ile bugün Torbalı Belediyesi'ne sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen seçim sonrası yeni başkanını seçen Torbalı'ya ziyaret gerçekleştirdi.

CHP'li Meclis üyeleri ve CHP Torbalı İlçe Başkanı Erol Günaydın'ın da katıldığı toplantı Torbalı Belediyesi'nde gerçekleşti. Belediye Başkanı Mithat Tekin'in de katıldığı toplantının ana gündeminde ilçede gerçekleştirilecek çalışmalar yer aldı.

CHP İzmir İl Başkanı Yücel, seçim sonrasında Meclis üyelerine büyük görev düştüğünü belirtirken, tüm üyelerin çalışmalarda elini taşın altına koyması ve özveri ile çalışması yönünde görüş bildirdi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşmanın da yapıldığı toplantı sonrası Meclis Üyeleri ve Deniz Yücel hatıra fotoğrafı çekildi.

SÜRPRİZ ZİYARET
CHP İzmir İl Yönetimi, toplantıyı sosyal medya hesabından duyururken, şu ifadelere yer verdi;

"CHP İzmir İl Başkanımız Deniz Yücel, Torbalı Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Mithat Tekin ve Belediye Meclis üyelerimizle bir araya geldi. Ziyarete, CHP Torbalı ilçe Başkanımız Erol Günaydın ve ilçe yöneticilerimizde katıldı"