GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
18 Mart 2016 Cuma 08:11

CHP'deki istifa krizine Genel Sekreter el koydu!

CHP Bayındır İlçe Başkanı Hüseyin Behzat Aydilek’in istifa kararı almasıyla başlayan krize İl Başkanı Alaattin Yüksel ve Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır el koydu.

EGEDESONSÖZ - CHP Bayındır İlçe Başkanı Hüseyin Behzat Aydilek’in hafta başında aldığı istifa kararı örgütte şok etkisi yaratmıştı.

Belediye Başkanı Ufuk Sesli’nin belediye bürokrasindeki davranışları ve uyumsuzluk sonrası istifa kararı alan Aydilek, aynı zamanda sağlık sorunlarının olduğunu da belirtmişti.

YÜKSEL’LE GÖRÜŞTÜ
İl başkanlığına istifa dilekçesini sunan Aydilek, dün İl Başkanı Alaattin Yüksel ile bir araya gelmişti. Yüksel’e artık görevini yapamadığını, sağlık sorunlarının bulunduğunu ve belediye başkanı ile yaşadığı problemleri anlatan Aydilek, istifa dilekçesinin kabul edilmesini istedi. Aydilek’in sözleri üzerine Yüksel, her konuda ona yardımcı olacaklarını ifade ederek, istifası dilekçesini işleme koymadı. Başkan Aydilek'in ise her ne olursa olsun istifasının kabul edilmesini istediği belirtildi.

SOLUĞU ANKARA’DA ALDI
Bugün Ankara’ya giden Aydilek, Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır ile görüştü. Sındır’a ilçede olan sıkıntılardan ve Belediye Başkanı Ufuk Sesli’nin yaptığı bazı uygulamalardan dert yanan Aydilek, istifa etmek istediğini dile getirdi.  

SINDIR EL KOYDU
Genel Sekreter Sındır ise, istifa dilekçesinin işleme koyulmayacağını belirterek, sorunu çözeceğini ifade etti.

Sındır’ın hafta başında Belediye Başkanı Ufuk Sesli ve İlçe Başkanı Hüseyin Behzat Aydilek’i bir araya getirerek sorunu çözmek için adım atacağı öğrenildi.