GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
17 Ekim 2016 Pazartesi 12:27

CHP’de o ilçedeki danışma kurulunda rozet şov!

CHP Tire ilçe danışma kurulunda 28 yeni üyeye rozet takıldı. Ayrıca toplantıda seçim çalışmaları ve ülke sorunları masaya yatırıldı.

EGEDESONSÖZ - CHP İzmir İl Örgütü, ilçelerde gerçekleştirdiği danışma kurullarına tam gaz devam ediyor.

İlçe Başkanı Hakan Şenoyar’ın ev sahipliği yaptığı toplantıya İl Başkanı Asuman Ali Güven, milletvekilleri Mustafa Balbay, Aytun Çıray, ikinci bölgede Örgütten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Okan Karlıdağ, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Danışma kurulunda konuşulanları Egedesonsöz’e anlatan Şenoyar 28 yeni üye için de rozet takma merasiminin yapıldığını iletti.

Şenoyer şunları söyledi: Danışma kurulumuzda projelerle ilgili konuştuk. Eğitim, emekliler, sosyal etkinlikler komisyonu oluşturduk. Seçimlerle ilgili konuşuldu. Her mahalleye temsilci yerleştirdik. Her sandık alanında sandık sorumlusu olacak. Meclis üyelerinin ve belediye başkanlarının ön seçimle belirlenmesi gerektiğini söyledik. İl Başkanın bile katıldığı toplantıya 10 meclis üyesinin katılmadığını ilettik.15 Temmuz darbesi konuşuldu. Tek yumurta ikizlerinin birbiriyle olan anlaşmazlıkların Türkiye’ye mal edilemeyeceğini, ülkenin sıkıntılı günlerden geçtiğini konuştuk. AKP’nin oluşturduğu Darbe Araştırma Komisyonundakilerin FETÖ’cü olduğunu, bu komisyonun FETÖ’yü nasıl araştırabileceğini sorduk. Konuyla ilgisi olmayan insanların mağdur edildiğini masaya yatırdık. Bizim ilçemizde 100’ün üzerinde mağdur var. Valiliğe ilettik. Erken seçim olma ihtimaline karşı hazırlıklarımızı tamamladık. 28 tane yeni üyeye rozet taktık.