GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
11 Mayıs 2016 Çarşamba 09:24

CHP’de o başkan patladı: Kadının adı yok!

Görevden alınmasına karar verilen CHP Konak Kadın Kolları Başkanı Sezer, CHP İlçe Başkanı Başak’ı topa tutarken, “Konak’ta kadının adı yok! Şakir Başkan kin ve nefretle kendisine oy veren ya da vermeyenlere göre hareket ediyor” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ – CHP İzmir Kadın Kolları’nda önemli bir gelişme yaşandı. Konak İlçe Başkanı Filiz Sezer’in görevden alınmasına karar verildi.

Yaşananları ve süreci Egedesonsöz’e değerlendiren Başkan Filiz Sezer, çarpıcı açıklamalarda bulunup CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak’ı topa tutarken, Genel Merkez’den kendisine görevden alınması yönünde bir tebliğde bulunulmadığını da söyledi.



KONAK’TA KADININ ADI YOK
Sezer, “CHP Konak’ta kadının adı yok! Şakir Başkan kin ve nefretle kendisine oy veren ya da vermeyenlere göre hareket ediyor. Küçük olsun benim olsun anlayışında! Ben iki seçimde de Şakir Başkan’a oy vermedim. Hep birleştirici, bütünleştirici oldum. Görevimin başında da küskünleri toplamayı amaçladığımı söylemiştim. Hiç sesimi çıkarmadım. Ama haksız yere perde arkasından iş birliği yapılıyor” diye konuştu. 

TEBLİĞ ALMADIM
Sezer ayrıca “Genel merkezden başkanlıktan alınmamla ilgili bir tebliğ almadım. Bu ilçe başkanının kafasına göre yaptığı bir uygulamadır. Gerekçe ise çalışmıyormuşuz” ifadelerini kullandı.