GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
30 Eylül 2021 Perşembe 19:56

CHP'de kritik toplantı tamamlandı: Vekiller yeniden sahaya iniyor!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yönetimi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin tatile girmesi ile birlikte geçtiğimiz ay CHP İzmir Milletvekillerinin de katılımı ile saha çalışmalarına hız vermişti. Özellikle yerel seçimlerde kayıpların yaşandığı 2'nci bölgede yoğunlaşan CHP örgütü, bir kez daha milletvekilleri ile birlikte sahaya inmeye hazırlanıyor.
EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Yönetim haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. CHP İzmir İl Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İl Başkanı Deniz Yücel başkanlık yaptı. Toplantının gündeminde yeni il binası ve milletvekillerinin de katılımı ile yeniden yapılması planlanan saha çalışmaları yer aldı.

YENİDEN SAHA TURLARI BAŞLIYOR
Geçtiğimiz ay TBMM'nin tatile girmesi ile birlikte İl Yönetimi başkanlığında saha çalışmaları düzenleyen CHP İzmir Milletvekilleri, 8 ve 9 Ekim tarihlerinde yeniden sahaya inmeye hazırlanıyor. Yerel seçimlerde en fazla kayıp yaşanan 2'ncİ bölgede bir kez daha sahaya inecek olan İl örgütü, gruplar halinde ilçeleri ziyaret ederek rapor hazırlayacak. Raporları sonrasında il yönetimine sunacak olan Milletvekilleri ve il yöneticileri bu sayede olası bir erken seçim için nabız yoklamış olacak.

İL BİNASI İÇİN EKİM AYI İŞARET EDİLDİ
Cumhuriyet Halk Partisi'nde yeni il binasına geçiş için çalışmalarını sürdüren il yönetimi, inşaat süreci devam eden il binası için Eylül ayında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılacağı açılış töreni üzerinde yoğunlaşmıştı. İnşaat sürecinde yaşanan gecikmeler sonrası Eylül ayı içinde açılış planları ertelenirken, yeni binasına geçmek için gün yayan il örgütü, binanın açılışı için yeni tarih olarak Ekim ayın işaret edildi. Yeni il binası açılışının Ekim ayı yapılmasını planladıkları da masaya yatırılan konular arasında yer aldı.