GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
2 Kasım 2016 Çarşamba 11:26

CHP’de ‘kaybedilen il ve ilçe harekatı’: Özel ekip kurulacak

CHP Genel Merkezi erken seçim ihtimaline karşı sandık örgütlenmesi çalışmalarının ardından kaybedilen ilçeler ve milletvekili çıkarılamayan illere yönelik özel çalışma için düğmeye bastı.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi erken seçim ihtimaline yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde sandık örgütlenmesi çalışmalarını başlatan ve örgütlere bu yönde eğitim veren Genel Merkez bu kez kaybedilen ilçeler ve milletvekili çıkarılamayan iller için harekete geçti.

Parti 2015 yılındaki seçim süreçlerinde uyguladığı politikayı benzer bir çalışmayla harekete geçirecek. Milletvekilleri ve Parti Meclisi üyelerinden oluşturulacak ekipler illere göre dağıtılacak ve özel çalışma yapacak.

CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır’ın koordinatörlüğünde oluşturulacak listeler önümüzdeki günlerde netleşecek.

CHP Genel Merkezi kaybedilen ilçelerdeki adayları da diğer adaylara göre daha erken bir tarihte belirleyerek erken çalışma başlatmayı planlıyor.