GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
17 Ocak 2017 Salı 12:22

CHP’de kadınlar pişirdi, gençler dağıttı, herkes ‘hayır’ dedi

Gaziemir İlçe Örgütü, sabah saatlerinde vatandaşlara çorba dağıttı. Ardından yeni anayasa teklifi için eylem yapan örgüt, “Başkanlığa hayır’ dedi.

EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziemir İlçe Örgütü mecliste oylanan anayasa değişiklik teklifi için referandum kararı alan genel merkezin arından çalışmalar için kolları sıvadı

İlçe Gençlik Kolları, sabah saatlerinde otobüs ve İZBAN duraklarında işe giden vatandaşlara, kahveler ve esnafa çorba dağıttı.

İlçe Kadın Kolları’nın pişirerek hazırladığı ve bardaklara konularak vatandaşlara ikram edilen çorbaların ardından Abdullah Arda Meydanı’nda Atatürk Anıtı önünde ‘Başkanlığa Hayır’ eylemi gerçekleştirdi.

HAYIR ÇIKMASI İÇİN…
CHP Gaziemir Gençlik Kolları Başkanı Semih Kalfa yaptığı açıklamada, “Sabah erken saatlerinde işlerine giden vatandaşlarımıza, esnafımıza ve kahvelerdeki vatandaşlarımıza sıcak çorba dağıtarak ve ‘HAYIR'lı günler dileyerek yağmurlu bir İzmir gününe başladık. Hem seçmenimizle değişik etkinliklerle buluşmayı, hem de önümüzdeki aylarda yaşanacak olan rejim değişikliği yani Başkanlık Sistemi için yapılacak referandumda neden ‘Hayır’ dediğimizi anlattık. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal'in gençlerine yakışır biçimde var gücümüzle referandumda ‘Hayır’ çıkması için çalışmaya anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

Açıklamanın ardından tüm örgüt, Atatürk Anıtı önünde ‘BaşKANlık'a Hayır’ yazılarıyla durarak etkinliğini tamamladı.