GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
18 Temmuz 2016 Pazartesi 18:47

CHP’de ‘imza toplanan’ ilçe düğüm çözüldü!

Tire’de muhaliflerin başlattığı imza krizi noktalandı. İl yönetimi mevcut yönetimle devam kararı alırken İlçe Başkanı Şenoyar, “Partimizin lehine çalışmaktan başka bir suçumuz yoktu. Kötü bir şey yapmadım” dedi.
Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ - CHP Tire İlçe Örgütü’nde bir süre önce yaşanan kriz noktalandı.
Örgüte bir önceki dönem başkanlık yapan Şenol Sardoğan’ın mevcut yönetimin görevden düşmesi için kulis çalışmaları yaptığı iddia edilirken muhaliflerin imza yeter sayısına ulaştığı öğrenilmiş ve olağanüstü kongrenin yolu açılmıştı.

Süreçte muhaliflerden 15 kişi imzalarını geri çekince yeter imza sayısının altında kalınmış ve kararsızlık devam etmişti.

İl Yönetim Kurulu toplantısında masaya yatırılan kriz sonuca bağlandı ve oy birliğiyle mevcut yönetimin devam kararı alındı.

KÖTÜ BİR ŞEY YAPMADIM
Kongrenin yapılamayacak olması sonrası konuşan İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, “Kararı duydum. Örgüt böyle taktir etti. İl yönetiminin bu konudaki sağduyusu güzel... Büyükşehir ve Tire Belediyesi’nin çalışmalarından bir memnuniyetsizliğimiz yoktu. Partimizin lehine çalışmaktan başka bir suçumuz yoktu. Kötü bir şey yapmadım. Sadece demokrasi mücadelesi verdim. Belediye başkanımız Tayfur Çiçek’le de çalışacağız. Birleşeceğiz, büyüyeceğiz. Benim ilçe başkanı olup olmamam önemli değil. Önemli olan CHP’dir” ifadelerini kullandı.