GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
10 Şubat 2016 Çarşamba 11:06

CHP'de gençlerin başkanı ilçe turuna çıkıyor

CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Sinan Sarıküse ve yönetim kurulu, il kongresi ve kurultay sonrası teşekkür turlarına çıkarak gençlerin taleplerini ve isteklerini dinleyecek.

Gökhan KOÇ/EGEDESONSÖZ- CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Sinan Sarıküse ve yönetim kurulu ilçe ziyaretlerine başlıyor.

İl gençlik kolları kongresi sonrası ikinci kez başkanlığa seçilen Sarıküse, teşekkür ziyaretlerine çıkarak, gençleri dinleyecek.

Gençlerin istek ve taleplerine kulak verecek olan Sarıküse, gençler için yeni şeyler yapmak istediklerini dile getirdi.

TEŞEKKÜR EDECEK, TALEPLERİ DİNLEYECEK

Ziyaretlerle ilgili kısa bir açıklama yapan Sarıküse, “İzmir olarak kurultaylarımızda önemli bir rol oynadık. Bu açıdan İzmir olarak ciddi işler yaptığımızı ve bundan sonra yapacağımızı düşünüyorum. Beni yeniden il gençlik kolu başkanı olarak seçtiklerinden dolayı hem örgütüme teşekkür edeceğim hem de bu sırada gençlerimizin istek ve taleplerini değerlendireceğim. 'Türkiye’de ve İzmir’de neler yapabiliriz'i konuşacak, kurultay ve ulusal olayları değerlendirecek ve gençlik kollarımızın, gençlerimizin sorunlarını dinleyeceğiz. Bunları konuşacağımız toplantılar yapacağız. Bugünden itibaren bütün ilçelerimizi dolaşacağız. Hepsinin üzerimde emeği var. Bugün saat 18:00’de Kemalpaşa, 20:00’de Bornova ilçe binalarını ziyaret edeceğiz. Perşembe günü saat 18:00’de Bayraklı, 20:00’de Karşıyaka ilçe gençlik kollarını ziyaret edeceğiz. Cumartesi günü Bakırçay bölgesine gideceğiz” ifadelerini kullandı.