GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
6 Ocak 2021 Çarşamba 20:07

CHP'de Gaziemir için çifte zirve!

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Gaziemir'de görüşme trafiği yaşanıyor. Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda Gaziemir'deki sorunları anlatmak için beraberindeki CHP'li Meclis üyeleri ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ederken, bir grup CHP Gaziemir Meclis Üyesi ise İl Başkanı Deniz Yücel ile görüşme gerçekleştirdi.

EGEDESONSÖZ / İzmir'de parti içi krizlerle sıkça gündeme gelen Gaziemir Belediyesi'nde sular durulmuyor. Son olarak Gaziemir Belediyesi'nde seçimi gerçekleştirilen Denetim Komisyonu için CHP içinde Mecliste çatlak oluşmuştu. 

Meclis içinde yaşanan gerginlik sonrası ise CHP Gaziemir'den görüşme atakları geldi. Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, beraberindeki meclis üyeleri ile birlikte göreve geldiği günden itibaren gerçekleştirdiği çalışmaları ve mecliste yaşanan sorunları Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na anlatmak için Ankara'ya gitti.

Halil Arda'nın CHP Lideri'ne ziyareti sonrası CHP Gaziemir Belediye Meclisi'nde yer alan bazı isimlerden de kritik bir hamle geldi. CHP'li Meclis Üyelerinden oluşan bir grup, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile birlikte İzmir İl binasında bir araya geldi.