GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
18 Şubat 2017 Cumartesi 09:49

CHP’de ‘Gaziemir ev sahipliğinde’ vefa buluşması

İl Örgütü, Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin'in ev sahipliğinde 'vefa' gecesinde bir araya geldi. Gecede Tekin, kaleme aldığı "1992'den Bugüne CHP Gaziemir" kitabının tanıtımını da yaptı.

EGEDESONSÖZ – Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) çeşitli dönemlerde aktif görev almış isimler, Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin'in düzenlediği 'vefa' gecesinde bir araya geldi.


Buluşmada ayrıca Tekin'in kaleme aldığı "1992'den Bugüne CHP Gaziemir" kitabının tanıtımının yapıldı.

Svalinn Hotel'de gerçekleşen organizasyona CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger ve İl Başkanı Asuman Ali Güven’in yanı sıra Eski Bakan ve Mersin Milletvekili Fikri Sağlar,  İzmir Milletvekilleri Musa Çam, Tacettin Bayır, Murat Bakan, Özcan Purçu, Afyon Milletvekili Burcu Köksal, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, çok sayıda belediye ve ilçe başkanı, il eski başkanları ve partililer katıldı.



CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin, "hayatımızda hep eksik dediğimiz Vefa özellikle siyasette olmayınca, o siyasetinde ne tadı ne tuzu olmuyor. Siyasetin bir hafızası, bir belleği ve vefası olması gerek. CHP Halk Partisi örgütü vefalı bir örgüttür dedik bir araya geldik, sizlerde kırmadınız, buraya teşrif ettiniz hepinize tek tek teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Gecede geçmiş dönemde görev almış tüm eski ilçe, kadın ve gençlik kolları başkanlarına plaket verildi.