GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
9 Aralık 2019 Pazartesi 09:49

CHP’de eski meclis üyesi başkan adaylığını ilan etti!

Kemalpaşa İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayan Vedat Uğur, “Partim adına görev yapmaktan hiçbir zaman kaçmadım, bundan sonra da sorumluluk almaya hazırım. Takdir örgütün” dedi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) olağan kurultay takvimi işliyor. Sürecin ilk etabı olan mahalle delege seçimleri geride kalırken gözler ilçe kongrelerine çevrildi. Her geçen gün kulislere ilçeler özelinde gelişmeler yansırken ayrıca bazı isimler de adaylıklarını ilan ediyor.

2014 yerel seçimlerinde AK Parti’ye kaptırılan, 31 Mart 2019 tarihindeki sandık mesaisinde ise geri kazanılan Kemalpaşa’da örgüt seçimi için hareketlilik başladı. Mevcut Başkan Mehmet Ayçil’in yola devam etmek istediği belirtiliyor. Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın da sergileyeceği tavrın önemli olduğu aktarılıyor. Bol adaylı bir seçim sürecinin yaşanacağı ifade edilirken Vedat Uğur net bir çıkışta bulundu.

Partide yıllarca meclis üyeliği görevini yürütmüş olan Uğur, 31 Mart yerel seçimlerinde Kemalpaşa Belediye Başkan Aday Adaylığına başvuru yapmıştı. Uğur ilçe siyasetine hakim olduğunu söylerken, “Bir yola çıktık. Partimiz 31 Mart yerel seçimlerinde büyük bir başarı elde etti. Bunun iktidara giden yol olduğunu düşünüyorum. İlçemizde de iktidarı geri aldık. Partim adına görev yapmaktan hiçbir zaman kaçmadım, bundan sonra da sorumluluk almaya hazırım. Takdir örgütün” dedi.