GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
20 Ekim 2020 Salı 16:46

CHP'de Disiplin Kurulu'nun gündemi 'Gaziemir'

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'ya yönelik söylemleri nedeniyle hakkında disiplin soruşturması başlatılan Gaziemir Belediyesi Meclis üyesi Levent Çağlarsu, komisyona ifade verdi.

EGEDESONSÖZ- CHP İzmir il binasında olağan toplantısını gerçekleştiren İl Disiplin Kurulu'nun gündeminde CHP Gaziemir Meclis Üyesi Levent Çağlarsu vardı. 

Meclis oturumlarında Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'yı hedef alan sözleri ile gündeme gelen, son olarak Deniz Arda'ya yönelttiği suçlamalar ile tartışmalara neden olan Gaziemir Meclis Üyesi Levent Çağlarsu hakkında geçtiğimiz günlerde toplanan İl Yönetimi, disipline sevk edilmesi kararını almıştı. 

Alınan karar sonrası ise Çağlarsu'nun İl Binası'na gelerek konu ile ilgili oluşturulan komisyona ifade verdiği öğrenildi. Çağlarsu ile ilgili kararın perşembe günü yapılacak il yönetimi toplantısında verileceği bildirildi. 

Dün de “meclis grubunda aldığı görev ve sorumluluğu yerine getirmemek ve üyelikle bağdaşmayan tutum ve davranışlarda bulunmak” iddiaları ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Gaziemir Belediye Meclisi’nin yeni CHP Grup Başkan Vekili İzel Zenginobuz Derinsu'nun savunması alınmıştı.