GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
19 Şubat 2020 Çarşamba 14:39

CHP’de başkanlığa talip oldu, mesajı verdi: Gençliğimiz var, var olacak!

Bornova’da 22 Şubat’ta gerçekleşecek Gençlik Kolları İlçe kongresinde aday olacağını ilan eden Burak Gülen, “Yolumuz uzun, heyecanımız yüksek, gençliğimiz var! Gençliğimiz var olacak” dedi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları ilçe kongreleri İzmir’de devam ediyor. Metropolün önemli ilçelerinden olan Bornova’da Burak Gülen başkan adaylığını açıkladı. Kamuoyuna yaptığı duyuruda önemli ifadeler kullanan Gülen net mesajlar verdi.

‘Bornova hepimizin’ sloganıyla yola çıkan Gülen, ‘Cumhuriyet Halk Partili yoldaşlarımız’ başlığıyla yayınladığı adaylık ilanında şu ifadeleri kullandı:

Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün "Özgürlük ve Bağımsızlık Benim Karakterimdir!" sözünü ilke edinmiş özgür ve bağımsız bireyler olarak, eşit ve adil bir dünya, eşit ve adil bir Türkiye özlemiyle bir yola çıkıyoruz.

Var olmak, güçlenmek, kazanmak, büyümek, korumak gibi insan doğasında bulunan düşüncelerin sistemli bir fikir halinde yaşatılabilmesi, aynı duygu ve düşünceleri paylaşanların birlikteliği ile mümkündür. Bu oluşum da ancak örgütle gerçekleşebilir.

Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin en büyük, en inanmış ve en aydın örgütüdür.  Cumhuriyet Halk Partisi demek adalet, hak, hukuk demektir.

Önce ilçemizin her mahallesinde kimseyi ötekileştirmeden var olan heyecanımızla gençlik örgütümüzü işlevsel kılacağız. Üniversitelerimizde, sanayi sitelerimizde, mahallelerimizde partimizi anlatacağız, çoğalarak büyüyeceğiz. Bunu tüm İzmir'e yayacağız.

Gençlik örgütümüzü kıskacı altına alan "eğitim - istihdam" çıkmazından sıyrılmak adına ideolojik temelde birikimli bir yapı oluşması için çabalayacağız.

Her konuda; ilçe yönetimimizle, kadın kollarımızla, ilçe ve büyükşehir belediye başkanlarımızla uyum içinde çalışmaya özen göstereceğiz. Ana kademenin eksik gördüğümüz noktalarında fikir ve çözüm üretmeyi görev bileceğiz.

Güzel Bornova’mızın çağdaş gençleriyle hep birlikte hizmet etmek, en büyük görevimiz ve irademizdir. İşte tam da bu sebepten dolayı “geleceği gençler yazacak” sloganımızla 22 Şubat`ta yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Kongresi'nde Cumhuriyet Halk Partisi Bornova İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına adayım.

Yoldaşlarımıza son sözümüz; yolumuz uzun, heyecanımız yüksek, gençliğimiz var! Gençliğimiz var olacak...