GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
17 Mayıs 2024 Cuma 15:09

CHP’de başkanlar zirvesi: İki mitinge yoğun katılım kararı ve ültimatom!

CHP İzmir İl Başkan Şenol Aslanoğlu, partisinin ilçe başkanları ile bir araya geldi. Toplantıda 19 Mayıs kutlamaları ile 26 Mayıs’ta düzenlenecek Emekliler Mitingi’ne yoğun katılım kararı alındı. Başkan Aslanoğlu, parti içi tartışmaların son bulması ve yaşanan tartışmaların basına sızmaması için ültimatom verdi.

EGEDESONSÖZ- CHP ilçe başkanları, bugün partinin il binasında düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun başkanlık ettiği toplantıda 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda düzenlenecek program ile 26 Mayıs’ta yapılması planlanan Emekliler Mitingi’ne katılım konusu ele alındı.

23 Nisan kutlamalarında yapılan programda yaşanan katılım düşüklüğü ile ilgili gelen eleştirilerin dikkate alındığı toplantıda her iki orgaizasyona da geniş katılım sağlanması kararlaştırıldı.

Toplantıda ayrıca ilçe başkanları ile belediye başkanları arasında yaşanan sorunlar da ele alındı. “Kol kırılır yen içinde kalır” sözünü kullanan Aslanoğlu’nun parti yöneticilerinin belediye başkanları ile olan ilişkisinin doğru kurulması ve parti içinde tartışmaya neden olacak davranışlardan kaçınılması talimatı verdili. Diğer yandan tartışmaların basına sızdırılmaması konusunda da uyarılar yapıldı.