GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
31 Mart 2023 Cuma 14:49

CHP'de aday adayları vitrinde!

Milletvekilliği aday adaylarının tanıtım toplantısında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, "Toplum Kemal Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı olarak görmek istiyor. Toplum millet ittifakını iktidar görmek istiyor. Biz bu seçimi açık farkla alacağız. Bunu toplumun her kesiminden görüyorsunuz. Biz Cumhurbaşkanlığı seçiminde İzmir'de her 4 vatandaşın 3'ünün oyunu almak" diye konuştu

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimlerde partilerinden milletvekili olmak isteyen aday adayları için tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleştirilen toplantı ilk olarak CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için hazırlanan video ile start aldı. Video gösteriminin ardından ise kürsüye CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu konuşmasını gerçekleştirdi.

EMİNİM Kİ ADAYMIŞ GİBİ...
Seçimlere kısa süre kaldığını dile getiren Aslanoğlu, "Seçime 43 gün kaldı. Askerlikte şafak sayılıyor, 43 gün sonra doğan güneş diyeceğiz. Bizde şafağı sayıyoruz. Çok uzun süredir karanlık içinde yaşıyoruz. Bu toplumu karanlıklara boğdular. 43 gün sonra şafak gerçekten doğacak. 15 Mayıs sabahı aydınlıklar uyanacağız. Parti örgütleri, kadın ve gençlik kolları çalışıyor. Bu 1 günlük çalışma değil. Bizim kampanyamız çoktan başladı. CHP örgütleri uzun zamandır iktidar için yürüyor. Bundan sonraki mücadelemize birbirinden değerli aday adayı arkadaşlarımız ile birlikte yürüteceğiz. Bugün yarın adaylık sürecini tamamlayacağız. Aday olsun olmasın her bir CHP'li adaymış gibi, milletvekili olacakmış gibi son güne kadar çalışacak. Bundan eminim.  Geldiğimiz süreçte tüm örgütümüz sokaklarda. Belirlediğimiz 1 milyon 170 bin seçmene kapı kapı gideceğiz. Onun dışında her ilçede gece vardiyaları oluşturduk. Taksi duraklarına gideceğiz, fırınlara gideceğiz. Vatandaşımız neredeyse biz orada olacağız. Onun dışında her ilçede engelli ailelerinin ziyaret edecek timlerimiz var. Tüm ilçelerimizde bu çalışmalar yapılıyor. Bu dönem aday adaylarımızdan gördüğünüz gibi partiye teveccüh yüksek. Toplum Kemal Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı olarak görmek istiyor. Toplum Millet İttifakı'nı iktidar görmek istiyor. Biz bu seçimi açık farkla alacağız. Bunu toplumun her kesiminden görüyorsunuz. Hedemiz Cumhurbaşknalığı seçiminde İzmir'de her 4 vatandaşın 3'ünün oyunu almak" ifadelerini kullandı.