GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
16 Ocak 2019 Çarşamba 08:22

CHP'de 70 kent açıklandı: İzmir'den 4 ilçe var!

CHP'nin İzmir'deki 4 ilçede adayları belli oldu. Parti; Aliağa’da Özcan Durmaz'ı, Kemalpaşa’da Rıdvan Karakayalı'yı, Kınık'ta Ahmet Özkan'ı, Ödemiş'te Cumhur Şener'i aday olarak belirledi. 

Mehmet İŞLER/ EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Genel Merkez’inde hareketli saatler yaşanıyor. Parti geçmiş süreçte Türkiye genelindeki bazı belediye başkan adaylarını 5 parça halinde açıklamıştı. Gelinen süreçte partinin ülkedeki en güçlü olduğu il konumunda bulunan İzmir MYK ve PM toplantılarına masaya yatırılma kararı alındı.

- CHP İZMİR’İN 4 ADAYINDAN İLK MESAJLAR!

Büyükşehir noktasında düğüm hala çözülmezken 2014 yerel seçimlerinde kaybedilen 8 belediye başkanlığı arasında bulunan ilçelerde alınan kararın kamuoyuna duyurulacağı aktarıldı. Bir yandan İYİ Parti ile ittifak görüşmeleri de sürerken CHP’nin İzmir’de 4 ilçeyi netleştirdi.

KOCAOĞLU'NDAN ADAYLIK AÇIKLAMASI

PM'den çıkan sonuca göre;  Aliağa’da Özcan Durmaz'ı, Kemalpaşa’da Rıdvan Karakayalı'yı, Kınık'ta Ahmet Özkan'ı, Ödemiş'te Cumhur Şener'i aday olarak belirledi.  

Gün içinde Torbalı’da Övünç Demir'in, Menderes'te Celil Anık'ın aday gösterileceği ifade ediliyordu. Selçuk'ta ise ilk olarak Filiz Ceritoğlu Sengel'in daha sonra da Emir Cömert'in aday ilan edileceği gündeme gelmişti. Fakat daha sonra Torbalı, Menderes ve Selçuk'un geri çekildiği aktarıldı. 

- GENEL MERKEZ'DEN KOCAOĞLU İÇİN İLK YORUM!

İŞTE AÇIKLANAN 70 KENT