GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
1 Mart 2019 Cuma 18:10

CHP Buca’da samimi görüntüler: Piriştina ve Kılıç’tan dostluk fotoğrafı

Buca Belediye Başkanı Priştina, meclis üyeleri ve meclis üyesi adaylarıyla bir araya geldi. Toplantıda Piriştina’nın yerine aday gösterilen Erhan Kılıç ile verdiği dostluk fotoğrafı dikkat çekti.

EGEDESONSÖZ- Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina döneminin son meclis toplantısı öncesinde üyelerle bir araya geldi. Aktif meclis üyeleri ile aynı zamanda grup toplantısını gerçekleştiren

Piriştina ile yerine aday gösterilen Erhan Kılıç’ın samimi görüntüleri toplantıya damga vurdu. Piriştina ayrıca İlçe Başkanı Kasım Akdağ ve meclis üyesi adaylarıyla da bir araya geldi.

Piriştina, “Meclis toplantısı öncesinde 5 yıldır birlikte görev yapmaktan onur duyduğum meclis üyesi arkadaşlarımla son kez grup toplantısındayız” dedi.

Piriştina ayrıca, “CHP Buca Belediye Başkan Adayımız Erhan Kılıç’a ve meclis üyesi aday arkadaşlarıma ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yoğun seçim çalışmalarında kendilerine yürekten başarılar diliyorum. İnanıyorum ki Buca'daki CHP iktidarı 31 Mart’tan sonra da devam edecek” ifadelerini kullandı.