GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
14 Aralık 2017 Perşembe 16:30

CHP Buca’da Akdağ dönemi resmen başladı!

Buca İlçe Başkanı Akdağ devir teslim töreninde üyelere, “Ne olur sokaklarda, kahvehanelerde, sosyal medyada tartışmayın. Sokakta gezerken herkesin CHP’lilerin terbiyesinden bahsetmesini istiyorum. Konuşma üslubumuza kadar her şeye dikkat edeceğiz” dedi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ mazbatasını aldı. Daha sonra yeni Başkan Akdağ ve İlçe eski Başkanı Çağdaş Kaya’nın katıldığı devir teslim töreni ilçe binasında gerçekleşti.

Eski Başkan Kaya kısa bir konuşma yaptı ve ilçe binasından ayrıldı. İlçe Başkanı Akdağ, Kaya’yı uğurladıktan sonra söz aldı ve “Bundan sonra sık sık danışma kurulları yapacağız. Orada bizi eleştirin. Eleştirilmekten korkmayacağız. Partiyle ilgili ne söyleyeceksiniz bu masa etrafında bize söyleyin. Bizden kaynaklıysa çeki düzen verelim. Yok partiyle ilgiliyse genel merkeze rapor edelim. Ne olur sokaklarda, kahvehanelerde, sosyal medyada tartışmayın. Arayın iki küs varsa biz de barışalım, onları da barıştıralım. Yeter artık. Ortam çok gerildi. Hepimizin hedefi 2019 olsun” dedi.

KİTAPLIK OLUŞTURACAĞIZ!
Akdağ’ın açıklaması sırasında salona onlarca kitap getirildi. Akdağ, “İlçemizde kitaplık oluşturacağız. Partililerimize sesleniyorum; çiçek yerine kitap getirin. Kadınlarımız, çocuklarımız buraya geldiğinde mutlaka ve mutlaka kitap okuyacaklar” diye konuştu.

HERKES RAHAT OLSUN!
Yaşanan sürece ilişkin konuşan Akdağ, “Bir kongre süreci yaşadık. Üstümüzde onun duygusallığı var. Oy verdim, vermedim düşüncesi taşıyanlar var. Herkesin bir kaygısı var. Herkes rahat olsun. Biz sizin evladınız ve hizmetkarınızız” açıklamasında bulundu.

HERKESİN CHP’LİLERİN TERBİYESİNDEN BAHSETMESİNİ İSTİYORUM!
Akdağ ayrıca yönetimde olan isimlere tek tek mikrofon uzattı. Yeni ilçe yöneticileri kendilerini tanıttı. Akdağ ardından, “Acısıyla tatlısıyla biz bir aileyiz. Aynı dili aynı üslubu kullanacağız. Sokakta gezerken herkesin CHP’lilerin terbiyesinden bahsetmesini istiyorum. Konuşma üslubumuza kadar her şeye dikkat edeceğiz” dedi. Akdağ ve beraberindeki kalabalık törenin ardından Çevik Bir Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk koymaya gitti.