GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
8 Mart 2022 Salı 14:35

CHP Bayraklı'da geçici yönetimden flaş karar!

Cumhuriyet Halk Partisi'nde geçici yönetim atanan Bayraklı'da, olağanüstü kongreye gidilirken adaylar netleşmeye devam ediyor. Bayraklı'da şimdiye kadar Samed Tekin ve Mehmet Yılmaz, Didem Gültekin adaylığını duyururken, mevcut geçici yönetimdeki Necati Şahin ise bugün aday olmayacağını açıkladı.

EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir'de geçtiğimiz aylarda 15 kişilik ilçe yönetiminde 10 ismin yönetimdeki görevinden istifa etmesi sonrası ilçe başkanlığı düşen Pınar Susmuş'un yerine Bayraklı'da Necati Şahin getirilmişti.

Geçici yönetim olarak yaklaşık olarak 2 aydır koltukta Şahin otururken, CHP Bayraklı Olağanüstü kongreye sayılı günler kala adaylar koltuk için seçime gireceklerini duyuruyor. Geçici yönetimde bulunan Necati Şahin'de süreç hakkında yazılı bir açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile aday olmayacağını duyuran Necati Şahin seçim döneminde kimseyi desteklemeyeceğini belirtti.

TÜM ARKADAŞLARA EŞİ MESAFEDE OLACAĞIM
Şahin, açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Partimin ihtiyaç duyduğu ve göreve çağırdığı andan itibaren ; Geçici kuruldaki arkadaşlarımla birlikte ,
CHP Bayraklı ilçe örgütümüzü olağanüstü kongreye başarıyla taşımanın gururunu yaşıyoruz.. Bu onurlu görevi yaparken ; Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar geçen zamanda , Örgütümüzün büyümesi, gelişmesi ve kocaman bir aile olması tek amacımız olmuştur.. Örgütümüzün vereceği her türlü karara saygı duyacağımı ve gereğini yapacağımı bilmenizi isterim.. 13 mart 2022 pazar günü yapılacak olan ilçe kongremizde aday olmayacağımı ; Aday olacak tüm arkadaşlarıma eşit mesafede olduğumu belirtmek istiyorum.. Bu kongremizin gelmekte olan iktidarımıza güç katacağına ve örgütümüzü daha da birleştireceğine olan inancımla ;
Aday olacak tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum.."