GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
7 Aralık 2018 Cuma 15:15

CHP Bayraklı aday adayı Gök: Tüm renkler zenginliğimizdir

CHP Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Songül Gök, hem parti örgütünden gelen 23 yıllık tecrübesi hem de Sivil Toplum Kurulaşları'ndaki (STK) görevlerinin tecrübesi ile halka dokunmayı başardı.

STK’larden gelen davetlere katılan Gök ve ekibi Bayraklı’nıntopoğrafik yapısı içerisindeki  tüm hemşehri dernekleri, odalar ve tüm kesimlerden sivil toplum örgütleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Bayraklı’nın yoğun bir göç aldığının altını çizen Gök, ‘’Amacımız Anadolu’nun dört bir yanından gelen yurttaşlarımıza yaşanabilir bir Bayraklı’da, nitelikli bir hayat sunabilmek;Bayraklılı bilinci ile farklı kültür, köken ve inançlarımızı zenginliğimiz görüp herkesi kucaklamak asli görevimizdir.’’ diye konuştu.


HEPİMİZ BİRİZ
Bayraklı’nın yaşayan tüm fertleri ile kucaklaşması gerektiğini vurgulayan Songül Gök bu amaçla başta Çıldır Ardahanlılar, Ardahan İli Hanaklılar, Bingöllüler, İzmir Varto- Der ve İzmir Manisalılar gibi birçok hemşehri kuruluşu ile kucaklaştıklarını belirtti. Gök, ‘’ Bizler bu güzel ülkemizin her yerinden Bayraklı’ya göçmüş yurttaşlarız. İnançlarımız, kökenlerimiz farklı olabilir ancak bu bizim zenginliğimizdir. Hanaklı Ahmet amca, Vartolu Ayşe Abla, Manisalı AlpbaturKardeşimde Bayraklı’nın zenginliğidir. Hepimiz biriz.’’ diye konuştu..