GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
4 Aralık 2018 Salı 13:01

CHP Bayraklı aday adayı Gök: Bayraklı’da yüzde 60 oyu geçeceğiz

CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Songül Gök, Bayraklı ‘da basmadık alan bırakmadı. Halka dokundu, çarpıcı ve iddialı açıklamalarda bulundu. Gök, aday gösterilmesi takdirde Bayraklı'da yüzde 60 oyu geçeceğini söyledi.

CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Songül  Gök,  gittiği her yerde şu açıklamalarını dile getirdi:
“Ben partimin bir neferi olarak;  ruhumun saflığını, kalbimin soyluluğunu, her türlü lekeden koruyacağıma yemin ettim. Benim maneviyatımı, partimin ruhunu ve düşüncelerini hiç kimse yüreğimden söküp atamaz. Bağımsızlık, özgürlük, barış, refah ve demokrasi halkımızın istekleridir. CHP Bayraklı Aday Adayı olarak, hangi partiden olursa olsun, kimliği ne olursa olsun, mezhebi ve inancı ne olursa olsun; Partim bana görev verirse herkesin belediye başkanı olacağım. Yüreğim ve ellerim herkese eşit uzanacak. Partim adına bütün hareket ve faaliyetlerim halkın adına olacak. Bayraklı Kadın Gücü Derneği Başkanı olarak Ekim 2017’de yaptırdığımız bir bilimsel ankette; Bayraklı seçmeninin yüzde 83’ünün Bayraklı ’da bir kadın belediye başkanı istemesi kadınlarımız adına bir onurdur. Bu anketi bir başka bağımsız kuruluşa tekrar yaptırdığımızda çıkan sonucun bir önceki anketle örtüşmesi; kadın gücünün halk nezdinde nasıl bir karşılık bulduğunun da bir göstergesidir.

Bayraklı CHP Belediye Başkan Aday Adayı Songül GÖK, iddialarını tekrarladı: “Yerel yönetimler, devletin halka uzanan elleridir. O eller itici değil, çekici olmalıdır. O eller Bayraklı ’da yaşayan herkese dokunmalıdır. Ben gücümü halktan ve haktan yana kullanacağım. Ben iddia ediyorum : Yaşanılır bir Bayraklı için bütün gücümle çalışacağım. Yine iddia ediyorum: Partimin oylarını yüzde 60’ın üzerine çıkaracağım.’ Ve yine iddia ediyorum:  Gücümü her zaman halktan ve haktan yana kullanacağım. Partim bana görev verirse iz bırakan bir belediye başkanı olarak gönüllerde yer alacağım” diye konuştu.