GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
4 Şubat 2024 Pazar 19:33

CHP adayı Yıldız iddialı konuştu: Çiğli’nin başını göğe çıkaracağım!

CHP Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, "31 Mart’ta seçilirsem önce sizlerin başını eğdirmeyecek sonra Çiğli’nin başını göğe çıkaracağım" dedi.

Diren ÇELİK / EGEDESONSÖZ- CHP'de ilçe mitinglerinin ikincisi bugün Çiğli'de düzenlendi.

Partinin ilçe belediye başkan adayı Onur Emrah Yıldız, mitingte yaptığı konuşmada iddialı konuştu.

Yıldız açıklamasında "size nasıl hitap etsem inanın yetmez. Size canım yoldaşlarım demek istiyorum. Bana koşulsuz güvendiniz. Siz olmasaydınız burada olamazdık. CHP bana inandı. Sayın Özel’e ve Parti meclisine teşekkür ederim. Çiğli'yi bana emanet etti. Yüzleri kara çıkar mı? Çıkmaz. Sizi arkamızda olduktan sonra biz bu ipi sandıkta rekorla göğüsleriz. Belediyeyi kazanmak yetmez. Ortak hayallerimizi hayata geçirdikten sonra ve Çiğli’yi herkes parmakla gösterdikten sonra başarmış olacağız. Size söz verdim, öğrendiğim, bildiğim ne varsa Çiğli'ye aktaracağım, gece gündüz çalışacağım dedim. Halkı mutlu etmeyen hiçbir işe yatırıma imza atmayacağım dedim. Eğer dönüşeceksek, büyüyeceksek sizlerle karar vereceğiz. Her ne adım atarsak atalım referansımız adalet, şeffaflık ve hukuka uygunlukla olacaktır. Önce liyakat dedim. Çöp dağlarından başlayıp kentsel dönüşümden çıkacağız. Kültür sanattan spora, tarımdan turizme her alanda ihtiyaç ne varsa yapacağız. Boyumuzu aşan ne varsa Büyükşehir Belediye Başkanımız ile Çiğli'ye taş üstüne taş koymak için 7/24 çalışacağız, birlikte başaracağız. Sözlerimi tutmak için bu canda enerji, inanç ve azim var. Bu inançla sırtımız yere gelmez. Bu hafta bunu fazlasıyla gösterdiniz. Teşekkür ederim" dedi.

Yıldız açıklamasında şunları söyledi:

31 Mart’ta seçilirsem önce sizlerin başını eğdirmeyecek sonra Çiğli’nin başını göğe çıkaracağım. Sizlerin yüzünü yere indirmeyeceğim. Dilimiz eşitlikten, hoşgörüden yanadır. Hak, hukuk adaletten yanadır. Olmazsa olmazımız ayrımsız hizmettir, işi uzmanına teslim etmektir. Olmazsa olmazımız kaynakları açık ve verimli kullanmaktır. Bugün sadece kendim için değil Çiğli içinde bir kırılma olacağını düşünüyorum. Bu yola çok uzun bir yoldan geldim. Yolum Çiğli'nin geleceğine doğru yeniden uzadı. Ömrümüz yeterse 5 yıl sonra yine burada olacağız, şapkamızı önümüze koyacağız. Hesabımızı vereceğiz. Daha neleri yapacağımızı konuşacağız. Yerinde ve köklü çözümler bulacağız. Çiğli'nin ortak heybesi dolu olacak. Olağanüstü bir onur yaşattınız. Onur Emrah Yıldız olarak bugüne kadar iyi bir baba, iyi bir idareci olmak için elimden geleni yaptım. Bana emek veren herkese çok teşekkür ederim. Dileğim odur ki Çiğli’ye emeğim geçsin. Öyle izler bırakalım ki gelecek nesiller bunu büyütsün. Benimle aynı yolda yürüyen aday adayları ile ortak hayalimiz Çiğli’dir. Dayanışmamız Çiğli'yi büyütecektir. 31 Mart'ta yoksullaşan derinleşen krizin nedeni olan AK Parti iktidarını göndereceğiz”