GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
27 Mart 2024 Çarşamba 12:48

CHP adayı Tugay, mezun olduğu lisede konuştu: İzmir'de iz bırakacağım

Mezun olduğu İnönü Lisesi mezunları ile bir araya gelen Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay “İnşallah diyorum, okulumu çok iyi temsil ediyorumdur.  Mezunları, benimle gurur duyuyordur. Bundan sonrası bu dönemde bundan sonraki dönemde inşallah İzmir'de iz bırakacak çok güzel çalışmalarla beraber olacağız” dedi.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ -Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, 1983 yılında mezun olduğu İnönü Lisesi’nin mezunları ve dönemde öğretmenliğini yapan isimler ile bir araya geldi.

İnönü Lisesi’nden mezun olmasından kaynaklı duyduğu memnuniyeti dile getiren Tugay, açıklamalarda bulundu.

GÖRDÜĞÜMÜZ SEVGİ, İLGİ, BU DAYANIŞMA, İNANÇ  ÇOK DEĞERLİ
Tugay, “Ben de  inanılmaz güzel hatıraları olan bir okul. İzmir İnönü Lisesi hem ortaokulda hem liseyi orada okumuş olmaktan dolayı gerçekten  sınıf arkadaşlarım, öğretmenlerim o dönemde 1983 yılında liseden mezun olduğum seneye kadar  hep benim için hayatım boyunca bende özel bir yer aldılar.  Her zaman görüştüğümüz halen görüşmekte olduğumuz arkadaşlarım var. Ama hayat tabii zaman içerisinde aşama aşama beni kopardı içeriden. Önce yaşadığımız bölge değişti, Buca'ya geçtik. Sonra Ege Üniversitesi'nde okudum, sonra meslek sahibi oldum derken Karşıyaka'ya yerleştim. Ve uzak kaldım biraz. Geçen dönem Karşıyaka Belediye Başkanı olunca bir kere okula geldim, davet ettiler sağ olsunlar. O zaman çok duygulanmıştım. Ben tabii  bir yerlere gelmenin onurunu yaşarken sadece kişisel olarak kendi adıma değil, benimle beraber bu hikayenin parçası olmaktan dolayı  mutluluk duyuyorum, onur duyuyorum. İnşallah diyorum, okulumu çok iyi temsil ediyorumdur.  Mezunları, benimle gurur duyuyordur. Bundan sonrası bu dönemde bundan sonraki dönemde inşallah İzmir'de iz bırakacak çok güzel çalışmalarla beraber olacağız. İnsanlar beni anarken aynı zamanda en önemli lisesinden mezun, Ege Üniversitesi'nden mezun bizi kendi çocukları olarak aynı zamanda hatırlarlar. Bizim ailemizin bir parçası gibi bahsederler diye umuyorum.  Bu duygularla beraber çalışıyoruz ve yaşıyoruz.  Çok zor işler bunlar. Çok zor görevler bunlar.  İnsanı ayakta tutan böyle manevi güçler var. Onlardan birisi bu. Yani gördüğümüz sevgi, ilgi, bu dayanışma, inanç  çok değerli. Onun için sizlerle birlikte şu anda burada olmak bana çok güç veriyor destek veriyor. Hocalarımız bizi gerçekten iyi yetiştirdiler. Bundan sonraki günlerde ve süreçte eğer insanları çok mutlu edecek  şehrin tarihinde iz bırakacak  işler yaparsak ki yapacağım, söz veriyorum size, o zaman hepimiz için  bütün önemli şeyler için bu hikaye ayrı bir keyifli olacak” dedi.

İnönü Lisesi Mezunları ve Cemil Tugay’ın öğretmeni seçim sürecinde başarılar dilerken, kendisini destekleme sözü verdi.