GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ekonomi
26 Ağustos 2024 Pazartesi 12:51

ÇEŞTOB’da Orhan Belge dönemi

İki dönem Çeşme Turistik Otelciler Birliği Başkanlığını yürüten Yakup Demir, iki dönem kuralı gereği aday olmadığı genel kurulda, Orhan Belge öncülüğündeki yeni yönetim göreve getirildi.

EGEDESONSÖZ – Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) yeni yönetimi belirlendi. Tüzükteki iki dönem kuralı gereği bu kez aday olmayan Başkan Yakup Demir, başkanlığı dönemindeki icraatlarını, aldıkları ödülleri, Çeşme turizmine koydukları katkıları tek tek anlattıktan sonra vedalaştı. 13 kişilik yeni yönetim kurulu belirlenirken, en yüksek oyu alan (46) Orhan Belge’nin yeni ÇEŞTOB Başkanı olması bekleniyor. Yeni başkan, ilk yönetim kurulu toplantısında netleşecek.

İKİ DÖNEM KURALI, YENİ DÖNEMDE DE GEÇERLİ OLACAK
ÇEŞTOB geçmiş dönem Başkanı Yakup Demir, görevi boyunca Çeşme turizminin çıtasını yükseltmek için çok çalıştıklarını, aldıkları ödüllerin ve gelinen noktanın, bunun kanıtı olduğunu söyledi. Gönül huzuruyla görevi devretmenin mutluluğunu yaşadığını anlatan Demir, tüm turizmcilerin alkışlarıyla görevinden ayrıldı. Başkan olması beklenen Orhan Belge, Yakup Demir ve arkadaşlarından alacakları bayrağı daha ileriye taşımak için yoğun çaba göstereceklerini söyledi. ÇEŞTOB genel kurulunda tüzükteki bazı maddelerde değişikliğe gidilirken, başkanların iki yıl görev süresiyle ilgili maddede değişiklik yapılmadı.

İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU

13 kişilik ÇEŞTOB yeni yönetim kurulunda şu isimler bulunuyor:

Orhan Belge (Boyalık Beach Otel)

Serkan Aslan (Altın Yunus Otel)

Ebru Tuğgan (Ilıca Otel)

Deniz Arı (Çeştur)

Kadir Alpat (Radisson Taksim Otelcilik)

Ozan Atilla (Saray Otelcilik)

Toker Gürer (IC Marina)

Kerem Ünsal (VTG Turizm)

Seda Zabıtçı (Z Otel)

Tuncay Karaca (Cocos Otel)

Hamit Çalış (Çalış Otel)

Tayfun Başkurt (Reges Otel)

Hakan Güvener (İleri Otel)