GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Sağlık
7 Mart 2017 Salı 17:52

Çeşme'nin yeni başhekimi yaza hazır

İzmir'in Çeşme ilçesinde göreve gelen Çeşme Devlet Hastanesi'nin yeni Başhekimi Op. Dr. Atıl Birol, kaliteli sağlık hizmetinin önceliği olduğunu söyleyerek hastane personelinin artan nüfusa hazır olduğunu açıkladı. 

Çeşme Devlet Hastanesi'nde 10 Şubat'ta göreve başlayan Başhekim Opr. Dr. Atıl Birol, hastanenin yapısal olarak hiçbir sıkıntısı bulunmadığını ifade etti.

Önceliğinin Çeşme halkına çok daha kaliteli bir sağlık hizmeti vermek olduğunu vurgulayan Operatör Dr. Atıl Birol, "Gençliğimin en güzel yılları bu güzel ilçede geçti. Şimdi hizmet için buradayım. Bu kadar güzel bir butik hastane beklemiyordum. Bu hastane yerleşik nüfusa göre yapıldı. Ama yaz sezonunda nüfusu 700-800 bine çıkan bir ilçeden bahsediyoruz. Bu beni endişelendirmiyor. Çünkü ben personelime güveniyorum. Yaz sezonuna doğru, personel takviyesi konusunda Genel Sekreterliğimizin de gereğini yapacağına inanıyorum. Şu anda ortopedi konusunda çok iyiyiz. Diz ve kalça protezleri konusunda son derece başarılı operasyonlar gerçekleştiriyoruz. Bunun yanı sıra diş operasyonları sayısı çok yüksek. Geçen yıl 25 bine yakın diş operasyonu yapılmış. Bu azımsanmayacak bir rakam. Ayrıca hemodiyaliz konusunda başarılı çalışmalar gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

Çeşme Alper Çizgenakat Hastane Gönüllüleri Derneği'nin çalışmalarından övgüyle söz eden Birol, en kısa sürede bir araya gelip hasta için yeni yol haritaları belirleyeceklerini anlattı. Birol, hastaneye yapılan bağışları memnuniyetle karşıladığını vurguladı. (DHA)