GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
3 Haziran 2017 Cumartesi 14:20

Çeşme'de Göztepe heyecanı dev ekranda

Çeşme Belediyesi, Göztepe'nin yarın oynayacağı kader maçı için Çeşme Cumhuriyet Meydanı ve Alaçatı Köşe kahve önünde dev ekran kuracak.

Göztepe'nin yarın Süper Lig'e yükselmek için Eskişehirspor ile oynayacağı maç için Çeşme Belediyesi'nden büyük jest geldi. Belediye, Çeşme Cumhuriyet Meydanı ve Alaçatı Köşe kahve önünde dev barkovizyon sistemi kuracak. 

Çeşme’de futbolseverlere güzel bir final maçı izlettireceklerini söyleyen Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, “Bir yanda Çeşmeli Mustafa Denizli diğer yanda şehrimizin takımı Göztepe. Bir futbolsever olarak bu maçın bir Anadolu derbisi olacağını düşünüyorum. Bizim için de çok zorbir maç olacak. Gerçek olan şu ki, İzmir’in bir  Süper Lig takımına ihtiyacı var. Buna da en yakın takım Göztepe. Çeşme Belediyesi olarak bizler de bu güzel maçı vatandaşlarımıza  izlettirmek adına Çeşme Cumhuriyet Meydanı ve Alaçatı Köşekahve önünde bulunan meydanda Barkovizyon sistemi kuruyoruz. Ben de maçı Çeşme Cumhuriyet Meydanı’nda izleyeceğim. Tümvatandaşlarımızı da bu güzelmaç için meydanlara çağırıyorum” dedi.