GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
20 Şubat 2021 Cumartesi 13:56

Çeşme’de elektrik isyanı!

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, pandemi süresi boyunca artan nüfusunda elektrik sorunlarıyla karşılaştıklarını ve altyapılarının yetersiz olduğunu dile getirdi. Yüklenici firmayı sorumluluğa davet eden belediye, 'artık yeter' isyanında bulundu.

EGEDESONSÖZ – Pandemi boyunca nüfusu artan Çeşme Belediyesi, yetersiz altyapı yüzünden elektrik kesintisi sorunlarıyla karşılaşıyor.

Çeşme Belediyesi, sosyal medya hesabından, ‘artık yeter’ başlığıyla yüklenici firmaya çağrıda bulundu. Soğuk geçen kış günlerinde elektrik ile ısınan vatandaşların mağduriyetinin bir an önce giderilmesi için gerekli düzeltmelerin yerine getirilmesi gerektiği belirtildi.

Belediye’den yapılan açıklama şu şekilde:

Yoğun kış şartları ve pandemi sonrası artan nüfusumuzun ihtiyacını karşılayamayan, yetersiz elektrik altyapımız nedeniyle Yeryüzündeki Cennet Çeşmemizde elektrik sorunları maalesef artarak devam ediyor. Artık yeter! Çeşme halkı adına yüklenici firmanın sorumluluğunu yerine getirmesi, gerekli düzeltmelerin ve yatırımların süratle yapılarak, soğuk kış günlerinde elektrik ile ısınan vatandaşlarımızın mağduriyetinin hızla giderilmesini istiyoruz.