GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
4 Şubat 2018 Pazar 16:29

Cengiz Ünder, İtalya'da tarihe geçti!

Serie A'daki gururumuz Cengiz Ünder, Roma formasıyla ilk golünü Verona'ya attı. Cengiz Ünder'in attığı bu gol, son 6 yılda atılan, Roma tarihindeki en hızlı gol olarak tarihe geçti

AS Roma'ya transfer olan milli yıldızımız Cengiz Ünder siftah yaptı.

İtalya'daki gururumuz Cengiz Ünder, AS Roma formasıyla ilk golünü Verona'ya karşı attı. Maça ilk 11'de başlayan Cengiz Ünder, maçın 45. saniyesinde Verona ağlarını sarstı ve Roma formasıyla ilk golünü atmış oldu.

Cengiz Ünder'in attığı bu gol, Roma'nın son 6 yılda attığı en hızlı gol olarak tarihe geçti. 

HOCASI MAÇTAN ÖNCE NELER SÖYLEMİŞTİ?

Geçtiğimiz yaz Medipol Başakşehir'den Roma'ya 13.4 milyon euro karşılığında transfer olan Cengiz Ünder, hocası Eusebio Di Francesco'nun takdirini kazandı. Di Francesco, Verona maçı öncesinde yaptığı açıklamalarda Cengiz'in form olarak son zamanlarda ciddi bir sıçrama kaydettiğini vurguladı.

Bununla birlikte milli futbolcunun gelişimini henüz tamamlamadığını söyleyen İtalyan teknik adam, Cengiz'in istikrar ve devamlılığa ihtiyaç duyduğunu belirtti. Cengiz'in oyununu değiştirdiğini ve takıma adapte olduğunun altını çizen Roma'nın patronu, genç futbolcuyu artık ilk 11'e koymaktan çekinmeyeceğini söyledi. (Habertürk)