GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Televizyon
15 Temmuz 2020 Çarşamba 18:52

Cemal Can'ın babası oğlunun yaralarını öptü!

Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven, aylar sonra Foça’dan gelen ailesiyle buluştu. Duygusal anların yaşandığı kavuşma görüntülerine Cemal Can'ın dizindeki yaraları öpen babası İrfan Cansever damga vurdu.

Survivor 2020 finali İstanbul'da Galataport'ta gerçekleşirken, unutulmaz görüntüleri de peşinden getirdi. Survivor'da şampiyonluk yarışı Barış ve Cemal Can arasında gerçekleşti. Survivor finalinde en çok oyu alarak 5 aylık maratonunun kazanan ismini Acun Ilıcalı açıkladı. 2020 Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven oldu.

Canlı yayında ekrana gelen Survivor finaline sadece eski yarışmacılar ile finale yükselenler ile aileleri alındı... Aylar sonra aileleriyle görüşen yarışmacılar duygusal anlar yaşadı.

Dominik'ten 14 saatlik bir uçuşun ardından İstanbul'a gelen finalistler, ayaklarının tozuyla canlı yayında finale katıldı… İzmir’in Foça ilçesinde dünyaya gelen Cemal Can, aylardır görüşemediği ailesiyle bir araya geldi.

Buluşma esnasında gözyaşlarına hakim olamayan Can, duygusal anlar yaşadı. Cemal Can'ın babası İrfan Cansever ise oğlunun bacaklarındaki yara izlerini öptü... Baba ve oğlun bu anları ise sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. İkilinin videosunu paylaşan kullanıcılar, "Böyle babalar var mıymış?" yorumunu yaptı.